Ilmainen toimitus yli 50e tilauksille!


ToimitusehdotYleistä

Tämä sivu on TaidaDesignin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy TaidaDesign, Y - 3123354-4,. TaidaDesign pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Myymme vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille. 

Hinnat sisältävät  arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Tilauksen yhteydessä asiakkaalle lähtee sähköpostilla vahvistus tilauksesta, sekä liitteenä kuitti ostosta. 

Jos tilauksesi joukossa on ennakkotilauksessa olevia tuotteita, tuotteet toimitetaan, kun koko tilauksen sisältö on saapunut varastoon. Mikäli haluat osan tuotteista etukäteen, voit mainita asiasta tilausta tehdessäsi "lisätietoja" kenttään. Ennakkotilauksessa olevien tuotteiden saapuminen varastoon ilmoitetaan tuotesivulla. 


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset pankkisi verkkomaksupainikkeella, MobilePaylla tai Collector Bankin laskulla. Otathan yhteyttä, jos haluamasi maksutapa puuttuu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Postipaketti 5,90€

Kotiinkuljetus 12,90€

Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille. Ei koske kotiinkuljetusta.

 


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen noutopäivämäärästä lukien.

Palautus ei koske tilaustöitä, eikä määrämittaan leikattuja kankaita. 

Jos kangas kuitenkin on virheellinen, ilmoitathan siitä sähköpostitse heti kun havaitset vian, käsittelemme ilmoituksesi 2vrk sisällä sen vastaanotosta. 

taida_design@outlook.com

 Virheellinen tuote on palautettava 14vrk sisällä ilmoituksen tekemisestä. 

Palautusten postikulut maksaa asiakas. 

Jos pakettisi on vioittunut Postin kuljetuksessa, otathan pikaisesti yhteyttä Postin reklamaatioon ja ilmoitat sähköpostilla taida_design@outlook.com 

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta/henkiloasiakkaiden-asiakaspalveluAsiakkaan tietojen käyttö

Tilauslomakkeessa kysyttyjä tietoja käytetään vain tilauksen toimittamiseen tai mahdollisten ongelmatilanteiden selvittämiseen. TaidaDesign sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmansille osapuolille. Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai haluat palauttaa tilauksesi olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

taida_design@outlook.com