ToimitusehdotYleistä

Tämä sivu on TaidaDesignin ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy TaidaDesign, Y - 3123354-4,. TaidaDesign pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Myymme vain täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yrityksille. 

Hinnat sisältävät  arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin. 

Tilauksen yhteydessä asiakkaalle lähtee sähköpostilla vahvistus tilauksesta, sekä liitteenä kuitti ostosta. 

Jos tilauksesi joukossa on ennakkotilauksessa olevia tuotteita, tuotteet toimitetaan, kun koko tilauksen sisältö on saapunut varastoon. Mikäli haluat osan tuotteista etukäteen, voit mainita asiasta tilausta tehdessäsi "lisätietoja" kenttään. Ennakkotilauksessa olevien tuotteiden saapuminen varastoon ilmoitetaan tuotesivulla. 


Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail. Voit maksaa ostokset pankkisi verkkomaksupainikkeella, MobilePaylla tai Collector Bankin laskulla. Otathan yhteyttä, jos haluamasi maksutapa puuttuu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.


Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

Puhelin: 020 718 1830

www.paytrail.com

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Postipaketti 5,90€

Kotiinkuljetus 12,90€

Ilmainen toimitus yli 50€ ostoksille. Ei koske kotiinkuljetusta.

 


Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-7 vuorokautta, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauksen noutopäivämäärästä lukien.

Palautus ei koske tilaustöitä, eikä määrämittaan leikattuja kankaita. 

Jos kangas kuitenkin on virheellinen, ilmoitathan siitä sähköpostitse heti kun havaitset vian, käsittelemme ilmoituksesi 2vrk sisällä sen vastaanotosta. 

taida_design@outlook.com

 Virheellinen tuote on palautettava 14vrk sisällä ilmoituksen tekemisestä. 

Palautusten postikulut maksaa asiakas. 

Jos pakettisi on vioittunut Postin kuljetuksessa, otathan pikaisesti yhteyttä Postin reklamaatioon ja ilmoitat sähköpostilla taida_design@outlook.com 

https://www.posti.fi/fi/asiakastuki/ota-yhteytta/henkiloasiakkaiden-asiakaspalveluTietosuojaseloste 1.1.2018

Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Tmi TaidaDesign (y-tunnus: 3123354-4 )

taida_design@outlook.com 

Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen

  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.


Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.


Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus 

  • Oikaisuoikeus

  • Oikeus peruuttaa suostumus 

  • Poisto-oikeusMikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, tai haluat palauttaa tilauksesi olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

taida_design@outlook.com